Hallo, ik ben Jacques 

In deze tijd is contact  essentieel !!

Ik begon vanuit een oude Simca auto met mijn eerste handel in 1981. De wereld was toen nog heel anders, het internet bestond nog niet en telefoon zat nog aan een draadje.
Wat wel gebleven is, is het warme en essentiële contact tussen mensen! Eigenlijk is het nog belangrijker geworden dan in die analoge pre-internet en smartphone tijd. Juist nu willen we meer aandacht en contact met elkaar. Zo zit de mens in elkaar. Iets persoonlijks schrijven van Mens tot Mens is toch veel meer speciaal, het is een klein cadeau.

We zijn ook te bezoeken op de Weekmarkten.
Dinsdag       : Weesp  
Woensdag   : Beverwijk 
Donderdag  : Bussum 
Vrijdag         : Amstelveen 
Zaterdag     : Alkmaar 

Wenskaarten tijdens Coronacrisis   

Door de lockdown en het gebrek aan persoonlijk contact zijn de Nederlanders massaal meer en weer kaarten gaan versturen. Het is bijzonder om op deze manier de moeite nemen en om een ander een hart onder de riem te steken.

Mijn wenskaarten komen per kaart met een envelop. Ik heb blanco zonder tekst, van harte gefeliciteerd-, beterschaps- en condoleancekaarten. Er is altijd ruimte op linker binnenpagina voor een persoonlijke toevoeging zoals een handgeschreven wens en de namen van de afzenders. 

.